|
|
Bijkersgilde, Waarborg voor kwaliteit |
Terug naar Hoofdpagina |
Het Bijkersgilde heeft een aantal brochures, en boekjes die meer vertellen over BIJENproducten, zoals: |
|
Reglement, historie, oorsprong en doelstellingen | ||
Nieuws en nieuwsbrief | ||
BIJscholing | Mede:
maken, drinken en genieten.Het boekje maakt deel uit van de
cursus medemaken en is beschikbaar vanaf 10 maart tijdens de
jaarvergadering zal deze worden gepresenteerd.
Aansluitend geven wij een cursus mede maken op 12 maart en 16 april, aanmelden kan nog en vol=vol, wees er dus snel BIJ! |
![]() |
Presentaties | ||
Brochures en uitgaven | ||
Gilde lid worden? | ||
Jaarvergadering | ||
Bijpraot Zuidlaren | ||
Keuringsreglement Zuidlaren | Honing Heerlijkheden, een leuk receptenboekje met lekkerdingen waar honing in is verwerkt, zoals gebak, koek, ijs, sportdrank, dipsaus, hartige gerechten, maar ook verzorging. | ![]() |
Keuringsreglement NCvB | ||
Cursusboek Honingkeuring | ||
Fotoalbum | ||
Contact | ||
IIndien u in het bezit wenst te komen van deze boekjes kan dat door een Beemailtje te sturen. In overleg ontvangt u dan een van deze, allemaal of meerdere exemplaren. | Was (z)weten en er mee werken, Een BIJscholings presentatie over bijenwas, historie, productie, gebruikstoepassingen, verwerking, keuring en recepten om met bijenwas te werken. | ![]() |
Propolis Daar wordt aan gewerkt, misschien komend jaar? | ||
|
||